Omgeving

B & B Little Creek is gelegen midden in de natuur op de Hogezoom, de oude verbindingsweg tussen Renesse en Burgh-Haamstede. De Hogezoom is een prachtige laan omgeven door loofbomen en biedt uitzicht op de natuurgebieden. 
 
Renesse en Burgh-Haamstede zijn populaire badplaatsen op Westerschouwen. Renesse telt ongeveer 1500 inwoners en Burgh-Haamstede zo'n 4500. Langs de Zeeuwse Kust zijn er kilometers lange stranden voor ieder wat wils. Rustige natuurstranden t.h.v. het Duinhoevepad, stukken strand aan de Brouwersdam waar surfers een eldorado hebben en ook de drukke toeristische stukken strand met name in Renesse.
In het laagseizoen is het nergens druk op de stranden en kun je genieten van lange wandeltochten of prachtige ritten te paard. Ook de diverse duinpaden en duinovergangen zijn zeker de moeite waard. 
 
Zowel wandelaars, fietsers, hardlopers en ruiters kunnen in de bossen in Westenschouwen genieten van prachtige uitgezette routes.
Ook dichterbij in het Gadrabos is het genieten. Achter het terrein van Little Creek zijn de Vroongronden waar ook mooi gewandeld en gefietst kan worden.
 
In de Dominiale Bossen in Westenschouwen is ook een klimbos voor de sportievelingen en kinderen en in Nieuw-Haamstede is het zweefvliegveld een bezoekje waard. Surfers kunnen ook hun hart ophalen aan de Grevelingenkant van de Brouwersdam waar een schitterend surfcentrum is gevestigd.
 
Door zijn vele voorzieningen en hoog aantal zonuren is Renesse een populaire vakantiebestemming aan de Nederlandse kust!


Afbeelding invoegen  

Afbeelding invoegen

 

Afbeelding invoegen