Algemene voorwaarden

Betaling direct bij het boeken dient 30% van het totaalbedrag aanbetaald te worden. De restant betaling dient uiterlijk 8 weken voor aankomst betaald te zijn. U ontvangt hiervoor tijdig een betaalverzoek. Valt uw vakantie binnen 8 weken na de boeking, dan dient het totaalbedrag per omgaande voldaan te worden.

Annuleren: zie hiervoor de annuleringsvoorwaarden.

Borgsom bij aankomst €100 met contante betaling. De borgsom staat garant voor beschadigingen aan de inventaris en voor het schone staat achterlaten van het huisje bij vertrek. Na het vertrek wordt de borgsom per bank terugbetaald, tenzij de schoonmaak meer tijd in beslag neemt als gebruikelijk, dan worden schoonmaakkosten in rekening gebracht en verrekend met de borg.

Extra persoon uitsluitend op aanvraag €15 per nacht, excl. toeristenbelasting (bijzet-bed wordt bijgeplaatst).

Babybedje eenmalig €10 (zelf beddengoed meenemen).

Eindschoonmaak de accommodatie dient opgeruimd en schoon te worden achtergelaten. Er is een stofzuiger aanwezig. Indien na uw vertrek blijkt dat de schoonmaak meer tijd in beslag neemt dan gebruikelijk is, zullen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

Hond: LET OP! Een kleine of middelgrote hond meebrengen kan alleen na voorafgaand overleg. Uitsluitend niet verharende en sociale hond. Honden aan de lijn op het terrein. Heeft u met ons afgesproken een hond mee te brengen? De kosten voor een hond bedragen €7,50 per nacht. Honden die niet vooraf aangemeld zijn kunnen worden geweigerd.

Verblijfsduur:

  • Verblijf minimaal 3 nachten (minder nachten op aanvraag).
  • Verblijf van november t/m maart vanaf 2 overnachtingen.
  • In de maanden juli en augustus is het verblijf minimaal een week.

Check-in vanaf 16.00 uur

Check-out uiterlijk 10.00 uur

Early Check-in vanaf 13.00 uur kosten €20