B&B Little Creek

 
Afbeelding invoegen                                                                                                                                                                                  
 
Bent u toe aan rust en wilt u genieten van prachtige natuur? B&B Little Creek is dan de place to be!
Vanuit uw accommodatie kijkt u rechtstreeks het natuurgebied in, waar vele vogelsoorten te spotten zijn. Onze ezeltjes Donna en Dora maken deel uit van het dagelijks beeld en vinden het gezellig om af en toe een klein wandelingetje te maken.
De ganzen Guus en Geluk en de loopeendjes hebben hun eigen zwemparadijsjes en vermaken zich in de vijvers.
Ons natuurgebied wordt omgrensd door de Natura 2000 gebieden. Little Creek is het ideale uitgangspunt voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.
 
Ook in het zomerseizoen is het rustig op ons terrein en merk je niets van de drukte van de omgeving. Na een bezoek aan de vele winkeltjes of horeca in het gezellige centrum van Renesse of Burgh-Haamstede is het dan ook een heerlijk thuiskomen op Little Creek.
 
Onze accommodaties zijn modern, gezellig en zodanig ingericht, dat er met gemak een aantal dagen of weken vakantie kan worden gevierd.  Ze beschikken over prima sanitair, een ingerichte keuken en de terrassen zijn voorzien van een zitje en ligstoelen. De verwarming wordt geregeld met cv en in Savannah House aanvullend met airco. Er is goede wifi en tv met een uitgebreid zenderpakket. De auto kan veilig worden geparkeerd op ons eigen terrein.
 

Honden alleen in overleg |  Centrum Renesse 1,5 km | Strand 2,5 km

 Afbeelding invoegen